Терапии с mesoestetic®

Терапии с mesoestetic® 2023-01-26T22:02:11+03:00

„Само съвършенството на нашата работа, нашата отдаденост на изследванията и иновациите и доказаната ефективност на нашите продукти ни доведоха дотук.“

Джоан Карлес Шрифт – Основател и изпълнителен директор

mesoestetic® – Научна иновативна грижа за кожата, посветена на видими резултати.

mesoestetic включва най-новите концепции в усъвършенствани съставки и научни системи, за да предостави доказани решения за грижа за кожата. Използвана от професионалисти и клиенти у дома по целия свят, родената в Барселона марка е горд лидер в технологично напредналите грижи за кожата. Ненадмината професионална козметика, mesoestetic може да се похвали с драматични резултати, когато става въпрос за проблеми с пигментация, признаци на стареене, акне и други проблеми на кожата.

mesoestetic предлага широка гама от процедури за грижа за кожата и тялото, които включват иновативни съставки и системи за решение на проблеми, с продукти за домашна поддръжка за поддържане и продължаване на грижата у дома. Всички продукти са произведени с най-високо фармацевтично качество и стандарти за осигуряване на безопасност и контрол, като се използват значително по-високи концентрации на клинично доказани активни съставки в сравнение с конвенционалната козметика и изключителни формули за максимална ефикасност и полза.

Гамата включва богат избор от решения за създаване на персонализирани лечения, съобразени с нуждите на всеки. Осигурени са специфични протоколи, които включват фазите на превенция и подготовка, специфичните стъпки на лечение и финалната фаза на проследяване и поддържане. Ефективно насочване и подобряване на специфични състояния на кожата на лицето и грижа за тялото, като стареене на кожата, натрупване на меланин, склонна към акне кожа и целулит.

Качеството е основна част от работата на mesoestetic® и официалното сертифициране, така и спазването на строгите вътрешни критерии за важни за бранда.

Козметиката и естетичната медицина имат доказани резултати, потвърдени от множество научни изследвания и са разработени чрез изследвания, иновации и сътрудничество с най-добрите специалисти в сектора.

Всичко, което трябва да направите, е да намерите правилната формула за вас.  mesoestetic е тук, за да помогне!

Прилагани от професионалисти в центровете за грижа за красотата, тези процедури са адаптирани и персонализирани за всеки човек.

mesoestetic има широк набор от протоколи за справяне с различни проблеми.

Comelan + Dermamelan:

mesoestetic® е експерт по депигментация на кожата. Предлагат се консолидирани и известни решения за депигментация, които утвърждават  лидерството.

Age element:

в mesoestetic® се разработват решения против стареене, които действат върху епигенетичните маркери, отговорни за стареенето на кожата, противодействайки на нейните признаци и подобрявайки красотата на всеки етап от живота.

Acnelan:

Лечения, разработени за контролиране на склонна към акне и себорейна кожа.

Sensitive skin:

mesoestetic разполага с набор от решения, специално разработени за успокояване и изглаждане на реактивни прояви, свързани с чувствителността на кожата и възстановяване на комфорта и благосъстоянието на кожата.

Cleansing solutions:

Ново поколение почистващи препарати за лице с постбиотици, който осигурява ефективно почистващо действие, благоприятства pH баланса и кожната флора и предпазва кожата от замърсяване на околната среда.

Mesopeel periocular:

Научете за нашите процедури против стареене специално за зоната на околоочния контур, които предотвратяват и коригират бръчки и мимически линии, кръгове и торбички под очите.

Mesopeel modified jessner:

Процедури, които ускоряват обновяването на кожата, изглаждат несъвършенствата, усъвършенстват текстурата и подобряват нейния блясък и яркост.

Moisturising solutions:

Възстановява оптималните нива на хидратация, с цел връщане на пълната функционалност, гладкост, еластичност и здрав и сияен вид на кожата.