pHformula – Подмладяване

pHformula – Подмладяване 2022-05-04T05:53:12+03:00

Описание на процедурата:

Активно и ефективно решение за възстановяване на кожата при терапия на типични признаци на преждевременно стареене като фотостареене, промени в пигментацията, сив вид без блясък, повърхностни и средни мимически линии.

pHformula A.G.E. решенията са специално формулирани като усъвършенствани методи срещу преждевременно стареене, за да се коригират типичните признаци.

Състав:

Бадемова киселина – стимулира производството на колаген и показва изключителни резултати при третиране на фотостареене чрез подобряване на състоянието на фини линии и бръчки, не предизвиква дразнене и възможна пост-възпалителна хиперпигментация, обикновено получаващи се от други киселини.

Пирувикова киселина – стимулира колагена и кожните гликопротеини.

Лактобионовата киселина – инхибитор на ММР (ензимите на матричната металопротеиназа) и е отговорна за влошаване на кожния извънклетъчен матрикс и цялостната структурна цялост, причинявайки бръчки, отпуснатост на кожата и телегиектазии. Предоставя множество ползи за кожата, които увеличават времето за клетъчна регенерация и осигуряват антиоксидантни свойства. Освен това подпомага заздравяването на рани.

Салицилова киселина – е ефективен кератолитик, позволяващ на допълнителни активни вещества да проникнат по-ефективно.

Ретинол – регулира клетъчната диференциация. Стимулира синтеза на колаген и еластин и действа като мощен антиоксидант.

PH-DVC ™ (комплекс транспортьор) – превъзходен комплекс за доставка, използван във формулировките на pHformula за подобряване на проникването на активни съставки.

Основните показания за тази процедура са:

 • Фотостареене
 • Промени в пигментацията
 • Сив, уморен вид на кожата
 • Кератоза
 • Нездравословен рогов слой
 • Фини линии и бръчки

Каква е препоръчителната честота на процедурите:

Препоръчва се курс от мин. 4-6 процедури веднъж на 7-10дни, броят се определя от постигнатия резултат.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

 • Бременност
 • Лактация
 • Чувствителна кожа
 • Изгаряне

НОРМАЛНИ РЕАКЦИИ:

pHformula терапията за кожно реструктуриране се понасят добре в повечето случаи. Те са проектирани да осигуряват оптимални резултати, като минимизират времето . Следните реакции са в рамките на нормалния диапазон: зачервяване, парене или изгаряне, стегнатост, леко охлаждане (незначителна коагулация на протеини от роговия слой), лющене или временна сухота.

ДОМАШНА ГРИЖА:

Уникална комбинация от активни съставки за справяне с различни кожни проблеми, работещи синергично за подпомагане на по-бързото възстановяване на кожата, поддържане на цялостното здраве и спомагане за предотвратяване на бъдещи увреждания.

Препоръчително е 10 дни преди началото на курса от процедури да се започне с продуктите за домашна грижа на pHformula A.G.E., за да се подготви кожата, да се подобрят общите резултати и да подпомогнат лечебните процеси. Комплектите за домашна грижа на кожата съдържат основни продукти, оптимизиращи общите резултати.

Комплектът A.G.E. за домашна грижа предлага цялостен режим за възстановяване на акнеична кожа и включва следните продукти:

 • A.C.T.I.V.E. крем
 • A.G.E. Recovery крем 30ml
 • E.X.F.O. почистващ гел 100ml.
 • P.O.S.T. Recovery крем 50ml.

Използването на pHformula U.V. защита SPF 30+ или SPF 50+ е от съществено значение за защита на кожата от UV лъчение.

Моля, обърнете внимание, че се препоръчва да се избягва продължителното излагане на слънце, особено в десетте дни преди и след процедурата.