pH Formula – Акне

pH Formula – Акне 2021-12-26T17:02:54+03:00

Описание на процедурата:

Уникалната комбинация от активни вещества в pH Formula A.C.  са специално формулирани за коригиране на основните акнеични прояви като комедони, папули и пустули. Комплексът от последователни продукти е проектиран да действа върху 4-те фактора, които предизвикват акне.

  1. Себорея
  2. Хиперкератинизация
  3. Микробна колонизация
  4. Възпаление

Различни протоколи могат да бъдат комбинирани в терапевтичната програма.

Състав:

Пирувикова киселина (пирогроздена) – е в състояние да прониква през кожата бавно и се използва като среден химически пилинг при третиране на несъвършенства, умерени белези от акне и мазна кожа.

Азелоглицин – той действа като антимикробно средство, като намалява и инхибира растежа на микробите във фоликула (Propionibacterium acnes).

Салициловата киселина – е ефективен кератолитик, позволяващ на допълнителните активни вещества да проникнат по-ефективно.

Бадемова киселина – има мощни антимикробни свойства, които помагат да се убият микробите, свързани с изригването на акне.

PH-DVCTM (комплекс транспортьор) – превъзходен комплекс за доставяне, използван във формулировките на pHformula за подобряване на проникването на активните съставки.

Каква е препоръчителната честота на процедурите:

Препоръчва се курс от мин. 4 процедури веднъж на 7-10дни, броят се определя от постигнатия резултат.

Домашна грижа:

Препоръчително е 10 дни преди началото на курса от процедури да се започне с продуктите за домашна грижа на pH Formula A. C., за да се подготви кожата, да се подобрят общите резултати и да подпомогнат лечебните процеси. Комплектите за домашна грижа на кожата съдържат основни продукти, оптимизиращи общите резултати.

Комплектът A.C. за домашна грижа предлага цялостен режим за възстановяване на акнеична кожа и включва следните продукти:

  • A.C.T.I.V.E. крем
  • A. C. Recovery крем 30ml
  • E.X.F.O. почистващ гел 100ml.
  • P.O.S.T. Recovery крем 50ml.

Използването на pH Formula U.V. защита SPF 30+ или SPF 50+ е от съществено значение за защита на кожата от UV лъчение.

Моля, обърнете внимание, че се препоръчва да се избягва продължителното излагане на слънце, особено в десетте дни преди и след процедурата.