pH Formula – Витамин С

pH Formula – Витамин С 2022-05-04T05:42:39+03:00

Описание на процедурата:

Кожно реструктуриране pHformula с Витамин С е уникално проектирана терапия при която:

А. Може да се прилага целогодишно и през лятото като терапия за рисърфейсинг

Б. Използва се патентована Система за освобождаване на уникалната комбинация от активни вещества, която допълнително засилва ефекта на Кожното реструктуриране с Витамин С.

Витамин А помага за ускоряване на клетъчната регенерация, докато L-аскорбиновата киселина укрепва кожата, като стимулира синтеза на колаген и еластин.

Ползата от Витамин С за кожата:
Витамин С участва във всички възстановителни процеси в организма и особено в кожата. Той е силен антиоксидант и неутрализира директно свободните радикали и участва в процеса на изграждане на имунната защита на кожата. Така повишава нейните адаптивни възможности към температурните промени и тя приема по-лесно смяната на сезоните. Когато сме подложени на вредни условия и навици, се увеличава продукцията на свободни радикали (при пушачи, мръсен градски въздух, излагане на слънце без защита, заболявания), в тези случаи се препоръчва по наситена грижа за кожата с продукти богати на Витамин С. Той също укрепва стените на кръвоносните съдове, повишава тяхната еластичност и стимулира микроциркулацията. Изключително полезен е при кожа със спукани капиляри и купероза.

Важен е в процесите зa cтимyлиpaнe cинтeзa нa кoлaгeн и eлacтин, кoeтo cпoмaгa зa пoвишaвaнe нa eлacтичнocттa нa кoжaтa. Дocтaтъчнитe кoличecтвa Витaмин C в кoжaтa пoтиcкaт oбpaзyвaнeтo нa мeлaнин, oт кoeтo кoжaтa cтaвa пo-cвeтлa, пoмaгaт и зa cпpaвянe c пигмeнтaциятa. Изключително добре се повлиява кожа с пигментни петна.

Bитaминът пpeдпaзвa oт въздeйcтвиeтo нa yлтpaвиoлeтoвитe лъчи, пpeпятcтвa тpaнceпидepмaлнaтa зaгyбa нa влaгa. Cпoмaгa зa cпpaвянe c възпaлитeлнитe пpoцecи, кoeтo ce изпoлзвa зa лeчeниe нa aкнe и пъпки.

В процедурата се използват продуктите на първата фарма-козметична линия за грижа на кожното реструктуриране pHformula. Процедурата е базирана на технологии от регенеративната медицина. Контролирано химическо кожно реструктуриране – новото поколение химически пилинги, при които няма изгаряне и излющване на епидермалния слой на кожата. Без зачервяване и необходимост от откъсване от ежедневните ангажименти заради възстановителен период. Фокусирана върху създаването на иновативна анти-ейджинг грижа за кожно реструктуриране.

Може да се използва като самостоятелна процедура за насърчаване на допълнително ексфолиране след третиране или като идеалното лятно възстановяване за поддържане на общите резултати. Процедурата е подходяща за фотостарееща и пигментирана кожа и може да помогне за подобряване на неравномерния тен, когато се провежда редовно.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: силно чувствителна кожа, алергия към Витамин С, слънчево изгаряне, нараняване на кожата

НОРМАЛНИ РЕАКЦИИПроцедурите за възстановяване на кожата Кожно реструктуриране pHformula V.I.T. С се понасят добре в повечето случаи. Те са проектирани да осигуряват оптимални резултати, като в същото време минимизират времето. Следните реакции са в нормални граници: зачервяване и парене

ДОМАШНА ГРИЖА:

Уникална комбинация от активни съставки за справяне с различни кожни нарушения, работещи синергично за подпомагат ускоряването на процеса на възстановяване на кожата, поддържане на цялостното здраве на кожата и спомагат за предотвратяване на бъдещи увреждания.

Препоръчително е да се използва pHformula E.X.F.O. cleanse за успокояващо почистване и ексфолиране след третиране и VIT. C Concentrated Corrective Serum.

Използването на pH Formula U.V. защита SPF 30+ или SPF 50+ е от съществено значение за защита на кожата от UV лъчение.

Моля, обърнете внимание, че се препоръчва да се избягва продължителното излагане на слънце, особено 10 дни преди и след процедурата.