Пауза в името на красотата Escale Beaute

Пауза в името на красотата Escale Beaute 2022-05-04T10:57:03+02:00

СТЪПКИ НА АРОМАТЕРАПИЯ Escale Beaute Yon-Ka:

  • Ароматен компрес – ароматично блаженство с подписа на Yon-Ka. Ароматно вдишване с концентрат на емулсия върху ръцете на козметолога, държано над лицето на клиента, докато той е инструктиран да поеме три дълбоки вдишвания, последвано от топъл компрес с мощната растителна вана на Yon-Ka, Emulsion Concentree. Това блажено въведение в ароматерапията за лице насърчава релаксация, оксигенация и възстановяване.
  • Топла вапоризация с 5 етерични масла – Пулверизация с Лукас спрей за атомизация на д-р Лукас. Класическото френско устройство за пулверизиране, влива в кожата запазената смес на Quintessence на Yon-Ka, включваща Лавандула, Розмарин, Здравец, Мащерка и Кипарис. Етеричните масла веднага се абсорбират в кожата, осигурявайки дълбока хидратация, регенерация и оксигенация и оптимизирайки цялостното здраве и сияние на кожата. Тази стъпка също така подготвя кожата да получи активните съставки в следващите етапи на терапията.
  • Хидратираща растителна ексфолиация: Озаряващо почистващ и същевременно успокояващ гомаж. Препоръчва се за усъвършенстване текстурата на кожата, тъй като GOMMAGE Yon-Ka е на растителна основа, без микрочастици или абразивни елементи. Мекота на продукта позволява да се третират и най-крехките и чувствителни кожи. Истински 4 в 1, този ексфолиант нежно отстранява мъртвите клетки, изсветлява тъмните участъци, хидратира и балансира кожата. Богат на етерични масла от цитрусови плодове, GOMMAGE Yon-Ka има стягащ ефект. Благодарение на борнеола и белия равнец успокоява и почиства.
  • Релаксиращо моделиране на лице, шия и деколте: Yon-Ka Aroma Luxe Масаж за лице. 27 движения обхващат лицето, шията, деколтето, раменете, горната част на ръцете, ушите и скалпа. С помощта на точки за натиск, лимфни дренажни движения и класически масажни техники тъканите на кожата се балансират за по-сияен и младежки блясък. Този оксигениращ и детоксикиращ масаж разполага с Pamplemousse PNG като масажна среда; той доставя свойства против бръчки и регенериращи свойства благодарение на стволови клетки Saponaria pumila, които стимулират дермалните стволови клетки за по-млада, отново енергизирана кожа. Допълнително подхранване може да бъде постигнато чрез добавяне на усилващата ампула Mesonium 1 към Pamplemousse PNG
  • Хидра-маска за лице и шия: Маска за повдигане и моделиране, богата на морски колаген, спирулина и розмарин, осигурява дълготраен стягащ ефект на кожата. Това решение определя контурите на лицето, тонизира и стяга кожата, дълбоко се хидратира с Хиалуронова киселина и балансира и изсветлява с Лавандула и Здравец, разкривайки еластичен, гладък, сияен и еластичен тен.
  • Ревитализираща защитна основа
  • Ароматно събуждане с подпис Yon-Ka: Започвайки с енергизиращия аромат на розмарин, Phyto 152 се нанася върху ръцете на естетика и дълбокото дишане се насърчава леко да се събуди и ангажира клиента, последвано от разтягане на цялото тяло, за да се ускори циркулацията и процеса на събуждане. И накрая, клиентът се подпомага в седнало положение, докато Lait Hydratant, закаляващо и подхранващо мляко за тяло Yon-Ka, се прилага върху горната част на гърба и раменете, като завършва лечението на лицето и позволява на клиента да излезе от преживяването спокоен и с красиво сияйна и гладка кожа.

Прекрасна почивка, за да осигурите на кожата витамини и бързо да намерите сиянието си във непрекъснато променящо се пътешествие сред аромати на Средиземноморието.

РЕЗУЛТАТИ:

Светъл и сияещ тен! Бърза, но ефективна пауза за релаксация, който се препоръчва по всяко време.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 35 минути