Forlle’d неинвазивен биофилър

Forlle’d неинвазивен биофилър 2022-05-04T09:43:03+03:00

Тази уникална процедура осигурява превъзходно хидратиращо и лифтинг действие, оказва видим подмладяващ ефект върху кожата, като осигурява  ефективност равна на мезотерапия с Хиалуронова киселина. По този начин процедурата  дава възможност да се мине без инжекционни интервенции. Този неинвазивен подход е възможен благодарение наличието в състава на продуктите на нискомолекулни  компоненти, разработени от Forlle’d. Тези компоненти много често превъзхождат по степен на ефективност вкарваните  инжекционно. Те  са по-безопасни и имат  по-малък брой противопоказания. Използването на серуми BioPure, както нискомолекулни, така и хидролизирани, може да  бъде адаптирано към специфичните нужди на конкретния  клиент. Процедурата за грижата не само  компенсира дефицита от важните за кожата  вещества, но и засилва техния дълготраен нативен, естествен синтез, така кожата е стимулирана сама да се справи с дадения проблем.

Показания: подходяща за всеки тип кожа, с особен ефект при дехидратирана кожа всички типове с признаци на фотостареене; зряла изтънена кожа от всички типове с признаци на фотостареене; възрастово изтъняване на кожата.

За клиенти от всички възрасти.

Действие: корекция на  мимическите бръчки; моделиране контура на лицето; може да се използва като процедура  за моментален блясък „парти процедура“;  подготовка и рехабилитация след  естетични  операции и пилинг.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компоненти на продуктите. Стандартни противопоказания за козметични процедури.

Продължителност на  процедурата: 60 – 85 минути

Препоръчан курс: 10 – 12 процедури, с честота 1 път на  6 – 7 дена или при еденична нужда от хидратация

Дълготрайни резултати, свързани с ефекта на уплътнена, заздравена, стегната кожа се постига след 4-5 процедури.

Процедурата може да се използва както след  пластични операции, така и в рехабилитационния период за подобряване  и продължаване на резултатите. Това също се отнася  до възстановяването след пилинг. Дадената програма съществено подобрява  и продължава ефекта на филъри. Нещо повече, тази процедура точно се адаптира  към нуждите на кожата на клиента и вече след 4-5 процедури кожата ще има здрав, стегнат вид.

Етапи на терапията:

 1. Почистване – двустепенен ритуал с първа стъпка Hyalogy P-effect Clearance cleansing и втора стъпка Hyalogy P-effect Re-purerance wash
 2. Стимулиране диференцирането на стволовите клетки – Hyalogy Peeling lotion
 3. Защита от свободните радикали и насочено диференциране на фибробластите – P-effect refining lotion + Biopure EG100 + VC100 essence
 4. Активиране на клетъчния метаболизъм и масаж – Facial massage cream
 5. Антиоксидантна защита и хидратация – P-effect sheet + P-effect reliance gel
 6. Укрепване на дермалния матрикс – P-effect refining lotion + P-effect essence + EM100 essence
 7. Корекция на мимическите бръчки – Hyalogy B
 8. Подхранване – Nourishing cream + daily and nightly
 9. Защита – SPF + lips

Препоръчани продукти за поддържане на ефекта  в домашни условия:

(по избор на козметолога в съответствие с индивидуалните нужди на кожата на клиента):

 • Hyalogy Remover for Point Make-up
 • Hyalogy P-effect Clearance Cleansing / Hyalogy P-effect Re-purerance Wash / Hyalogy Creamy Wash
 • Hyalogy Peeling Lotion
 • Hyalogy P-effect Essence / Hyalogy α / Hyalogy β
 • Hyalogy P-effect Nourishing Cream