Бърза среща с красотата от природата Intermezzo

Бърза среща с красотата от природата Intermezzo 2022-05-04T07:16:53+02:00

Intermezzo – Бърза среща с красотата идваща от природата

СТЪПКИ НА АРОМАТЕРАПИЯ Intermezzo Yon-Ka:

  • Въведение: Арома блаженство с подписа на Yon-Ka. Ароматно вдишване с концентрат на емулсия върху ръцете на козметолога, държано над лицето на клиента, докато той е инструктиран да поеме три дълбоки вдишвания, последвано от топъл компрес с мощната растителна вана на Yon-Ka, Emulsion Concentree. Това блажено въведение в ароматерапията за лице, насърчава релаксация, оксигенация и възстановяване.
  • Класическо европейско почистване: почистват се очите, устните, лицето, шията и деколтето с богата на борнеол Lait Nettoyant, млечна формула, която старателно се измива, като поддържа кожата добре хидратирана. Всички замърсявания, грим и остатъци се отстраняват с затоплен ароматен компрес, пронизан с Emulsion Concentree.
  • Гомаж: Озаряващо почистващ и същевременно успокояващ гомаж. Препоръчва се за усъвършенстване текстурата на кожата, тъй като GOMMAGE Yon-Ka е на растителна основа, без микрочастици или абразивни елементи. Мекотата на продукта позволява да се третират и най-крехките и чувствителни кожи. Истински 4 в 1, този ексфолиант нежно отстранява мъртвите клетки, изсветлява тъмните участъци, хидратира и балансира кожата. Богат на етерични масла от цитрусови плодове, GOMMAGE Yon-Ka има стягащ ефект. Благодарение на борнеола и белия равнец успокоява и почиства.
  • Пулверизация с Лукас: Спрей за атомизация на д-р Лукас. Класическото френско устройство за пулверизиране влива в кожата запазената смес на Quintessence на Yon-Ka, включваща Лавандула, Розмарин, Здравец, Мащерка и Кипарис. Етеричните масла веднага се абсорбират в кожата, осигурявайки дълбока хидратация, регенерация и оксигенация и оптимизирайки цялостното здраве и сияние на кожата. Тази стъпка също така подготвя кожата да получи активните съставки в следващите етапи на терапията.
  • Базов крем с масаж – Pamplemousse PNG
  • Ароматно събуждане с подпис Yon-Ka: Започвайки с енергизиращия аромат на розмарин, Phyto 152 се нанася върху ръцете на естетика и дълбокото дишане се насърчава леко да се събуди и ангажира клиента, последвано от разтягане на цялото тяло, за да се ускори циркулацията и процеса на събуждане. И накрая, клиентът се подпомага в седнало положение, докато Lait Hydratant, закаляващо и подхранващо мляко за тяло Yon-Ka, се прилага върху горната част на гърба и раменете, като завършва лечението на лицето и позволява на клиента да излезе от преживяването спокоен и с красиво сияйна и гладка кожа.

Малка релаксираща терапия докато чакате за маникюр, фризьор или преди грим. Тази процедура гарантирано доставя мигновен блясък на кожата и разкрива нов свят на чувствени аромати.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 15 мин.