Ексклузивна подмладяваща терапия за мъже

Ексклузивна подмладяваща терапия за мъже 2022-05-04T07:43:26+03:00

Показания: мазна и комбинирана дехидратирана кожа с множество бръчки. Възраст 35+

Действие:

 • почистване и намаляване на възпаленията
 • регулиране изработването на подкожна мазнина
 • възстановяване на хидролипидния слой на кожата
 • стимулиране регенерацията на кожата
 • предотвратяване появата на розацея
 • антиоксидантна защита
 • овлажняване и комплексно подмладяване

Противопоказания: алергия към витамин С. Индивидуална непоносимост към компоненти на грижата. Стандартни противопоказания за козметични процедури.

Продължителност на  процедурата:  60 минути

Препоръчван курс: 7 – 8 процедури, 1 път седмично

Тази процедура на японската нано козметика Forlle’d е насочена към особена грижа на комбинирана мъжка кожа на клиенти на възраст над 35 години. Мъжката кожа има редица особености. Тя е по-мазна, отколкото женската, затова изисква по-интензивно почистване и детоксикация. В същото време  грижата трябва  да бъде максимално  щадяща и деликатна, тъй като с възрастта отслабва имунитетът , намаляват се възможностите за регенерация и се намалява синтезът на колаген и се влошава микроциркулацията. Редовното бръснене води до  постоянно травмиране на кожата, а използването на традиционните почистващи  средства и  средствата след бръснене пресушават и разрушават роговия слой на кожата. Всичко това служи за основа за развитието на реакциите на хиперчувствителност и възможност от поява на възпалителни реакции, както  и до развиване на розацея.

Комбинацията от нискомолекулната  Хиалуронова киселина и Платина дава възможност да се предотврати  развитието както на преизсушаване на кожата, така и на възпалителни реакции, създава условия за нормализиране на синтетичните процеси, подобрява имунитета на кожата, осигурява добра детоксикация.

Серумът с витамин СHyalogy VC Essence на Forlle’d  не само оказва противовъзпалително действие, но и повишава имунитета на кожата, което е много важно именно за мазната кожа, склонна към развитие на възпаления и свива капилярите при розацея.

Използването на тази грижа дълбоко и нежно почиства кожата,  отделя от нея токсините, активизира обмяната на веществата и подобрява микроциркулацията. Цветът на лицето видимо се подобрява, става по- еднороден и по-спокоен. Кожата се изглажда и се стяга. Нормализира се количеството и състава на кожната мазнина, намалява се вероятността от поява на възпалителните елементи.

Препоръчвани продукти Forlle’d за поддържане на  ефекта в домашни условия

(по избор на козметолога в съответствие с индивидуалните нужди на кожата на клиента)

 • Hyalogy Platinum Lotion Антиоксидантен лосион с Платина 120ml
 • Hyalogy Platinum Eye Cream Антиоксидантен крем за очи с Платина 9ml
 • Hyalogy P-effect Basing Emulsion Защитна хидратираща базисна емулсия 100ml
 • Hyalogy P-effect Reliance Gel Интензивен овлажняващ гел 50ml