Козметични терапии с Forlle’d

Козметични терапии с Forlle’d 2022-08-27T22:49:21+03:00

japanese-nano-cosmetics-forlled

 • Ексклузивна козметика за лице и тяло
 • Иновативни съставки и видим резултат
 • Алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи
 • Индивидуална „Лаборатория за красота“
 • Японско качество, ефективност и безопасност

Високотехнологичната професионална козметика от Япония Forlle’d е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене.

Уникалните формули на Forlle’d козметиката са разработени на основата на открития с Нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура.

Продуктите на  Forlle’d  съдържат иновативни нискомолекулни съставки и комбинации от тях, способстващи подмладяването на кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса. Комплексът от нискомолекулни съставки и важни йонизирани минерали активира естествения процес за регенерация на кожата, възстановява структурата и, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява постоянна антиоксидантна защита.

Специалните иновативни нискомолекулни формули, много добре съвместими помежду си и високата биосъвместимост на продуктите на Forlle’d са идеалното решение за предотвратяване или забавяне стареенето на кожата от всякакъв тип и фототип и всяка възраст.

Компанията Forlle’d е създадена през 2004 г. Компанията е новатор в областта на разработка и производство на нискомолекулни съставки, способстващи преодоляването на кожната бариера и възстановяването и на дермално ниво.

ПРЕДИМСТВА  НА FORLLE’D:

 • 1 процедура – видимо преобразяване на кожата
 • 1 седмица при ежедневна употреба – подчертано подобрена кожа
 • 28 дни при ежедневна употреба – доказано възстановяване на състоянието и структурата на кожата
 • 2 месеца при ежедневна употреба – подчертано подмладяващ ефект

При използване на продуктите за домашна грижа след 2 месеца са получени следните резултати:

 • до 96% хидратация на кожата
 • до 40% намаляване на бръчките
 • до 55% еластичност на кожата
 • до 35% намаляване на еритема

МЕТОДЪТ FORLLE’D:

„Научната лаборатория на Forlle’d е винаги в крак с новите методи за подмладяване и възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво.”

                                                           Нахоми Йошида, Генерален директор

Продуктите на Forlle’d са предназначени за комплексен подход за забавяне стареенето на кожата, предотвратявайки както естественото така и фотостареенето. Комплексът от уникални нискомолекулярни активни съставки ефективно действа в епидермиса и кожната дерма, като забавя стареенето по пет важни направления:

 • Регенерация на дермата и кожно възстановяване
 • Интензивно вътрешно овлажняване и физиологична биостимулация
 • Детоксикация и защита от свободни радикали
 • Възстановяване на липидния слой и защита на кожата
 • Регулиране на минералния и водния баланс

ПРЕИМУЩЕСТВА И ЕФЕКТИВНОСТ:

 • Доказан подмладяващ ефект и възстановяване на качествата на кожата

Продуктите на Forlle’d за наситени с уникални активни съставки, способни да активизират основните кожни физиологични процеси, да възстановят качеството и структурата и на клетъчно ниво. Резултатът е забележим още след първата процедура.

 • Продължително овлажняване и естествена биостимулация

Козметиката на Forlled е базирана на патентована нискомолекулна хиалуронова киселина и запълва дефицитът на влага в кожата, оказва невероятен ефект на моментално хидратиране. Освен това, комплексът от нискомолекулни съставки активизира естествените процеси на регенериране на кожата, възстановява нейната функция, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява оксидативния стрес и осигурява ненадмината антиоксидантна защита.

 • Възстановяване на минералния баланс на кожата

Продуктите на Forlled съдържат комбинация от важни минерали, необходими за регулирането на минералния баланс и стимулиране на възстановяването на кожата. Патентования комплекс от йонизирани минерали и хиалуронова киселина стабилизира междуклетъчното пространство и доставя хранителни вещества вътре в клетките, активира лечебния процес и възстановява най-важните физиологични процеси на кожата.

 • Забавяне на всички типове стареене

Комбинацията от нискомолекулни съставки във всеки продукт на Forlled контролират механизмите както на физиологичното, така и на фотостареене. Всички продукти съдържат патентована нискомолекулна хиалуронова киселина, размерът на която е толкова малък, че тя безпрепятствено прониква в дермалните слоеве на кожата и стабилизира междуклетъчното пространство като предотвратява загубата на вода, стимулира синтеза на колаген и еластин и осигурява антиоксидантна защита.

 • Доказана ефективност и видим резултат

Ефективността на продуктите на Forlled е изследвана от независима дерматологична лаборатория в Германия през март 2012г. В резултат на тези изследвания се потвърди видимия подмладяващ от използваните продукти. По времена изследванията беше проучено въздействието на продуктите върху дълбочината на бръчките, нивото на хидратация и еластичност на кожата и степен на зачервяване. След двумесечна ежедневна употреба на козметичните продукти на Forlled, овлажняването на кожата се увеличило с до 96%, нивото на еластичност с до 55%, като в същото време дълбочината на бръчките се намалила с до 40%, а степента на зачервяване на кожата с до 35%.

 • Индивидуална „Лаборатория за красота“ и индивидуален подход

Уникалните формули на професионалната козметика на Forlled са разработени на основата на най-новите постижения на науката и с идеална взаимна съвместимост. С комбинирането и подбирането на продукти в зависимост от индивидуалните особености на кожата на клиента, специалистът по козметика има уникалната възможност да използва собствена „Лаборатория за красота“ и да създава авторски протоколи за процедури за всеки отделен клиент.

 • Висока съвместимост с естествените компоненти на кожата

Иновативните нискомолекулни съставки, изцяло пречистени растителни екстракти, уникалните формули, утвърдени от най-влиятелните технолози и съответствие с най-строгите стандарти за качество във фармацевтичното производство, правят продукцията на Forlled безопасна и прекрасно съвместима с естествените компоненти дори и на най-чувствителната кожа. Продуктите не притежават интензивен и тежък мирис, което ги прави много комфортни за използването им от клиенти и специалисти по козметика.

 • Идеално съчетание с всички методики на естетичната медицина

Козметиката на Forlled представлява революционна възможност за неинвазивен начин за вкарване на важни компоненти в дълбоките слоеве на кожата за намаляване на уморения вид. Доказаното проникване до нивото на дермата без инжектиране прави продуктите на Forlled алтернатива на подобен вид процедури като биоревитализация и мезотерапия и подобрява резултата от вкарването на филъри. Уникалната регенеративна способност на продуктите на Forlled спомага за подготовка на кожата преди естетически операции и повишаване на нивата на хидратация и еластичност, като същевременно съкращава следоперативния период на рехабилитация, ускорява освежаването и предотвратява образуването на постопереативни белези.

 • Широк спектър на приложение: за кожа от всички възрасти, тип и фототип

Първите признаци за стареене, както естествено, така и фотостареене, могат да бъдат забелязани още в млада възраст – например: отпуснатост и понижен тонус на кожата, сухота, фини бръчици, пигментни петна. Правилно подбраните и индивидуално назначени от професионален козметолог могат да подобрят структурата и качеството на кожата, независимо от възрастта, типа или пола на съответния клиент.