cosmelan® – водещ професионален депигментиращ метод

cosmelan® – водещ професионален депигментиращ метод 2023-02-18T21:10:47+03:00

cosmelan® е водещ професионален депигментиращ метод, който напълно премахва петната и предотвратява повторната им поява за краткосрочен и дългосрочен резултат.

Ексклузивната формула е демонстрирана за постигане на невероятни резултати при над 1 милион клиенти по целия свят – доказана ефективност при редица проблеми с пигментацията при ВСИЧКИ фототипове кожа!

cosmelan® Е РЕШЕНИЕ, АКО СТРАДАТЕ ОТ:

  • Мелазма
  • Хиперпигментация
  • PIH (Пост-възпалителна пигментация)
  • Лунички, старчески петна и други форми на увреждане от слънцето
  • Хормонална пигментация
  • Неравен тен

Намалява появата на пигментация с до 95%

Като водещ в света професионален метод за депигментация, cosmelan® ефективно намалява тъмните петна, причинени от меланин, хиперпигментация и стареене, като същевременно уеднаквява тена на кожата и подобрява нейния блясък.

Пигментацията на кожата може да бъде под формата на слънчеви петна и лунички и за съжаление е много често срещана, тъй като живеем под намален озонов слой, което води до повече UV радиация, достигаща до нас. Друг тип пигментация на кожата е свързаната с хормоните пигментация и може да бъде трудно да се справим с нея, когато засяга по-дълбокия слой на кожата.

Cosmelan mesoestetic е клинично локално лечение, специално формулирано не само за депигментиране на кожата на повърхностно ниво, но и за лечение на основните причини.

Как възниква хиперпигментацията?

Хиперпигментацията е потъмняване на участък от кожата поради увеличаване на производството на меланин. Хиперпигментацията може да бъде причинена от увреждане от слънцето, възпаление или други кожни наранявания, като белези от акне. Мелазмата е форма на хормонална хиперпигментация, която често се среща при жените.

Как действа Cosmelan?

Cosmelan действа като инхибира ензима тирозиназа, отговорен за производството на меланин в кожата, чрез коригиращо и превантивно действие.

Коригиращо действие – Този коригиращ процес намалява количеството синтез на меланин, стимулира обновяването на клетките и интензивно се бори с натрупването на меланин в повърхностния слой на кожата, за да избледнее съществуващата нежелана пигментация, което води до по-светъл и равномерен тен на кожата.

Превантивно действие – Чрез инхибиране на активирането на тирозиназата и намаляване на функцията на тирозиназата, меланинът се предотвратява да достигне повърхността на кожата, намалявайки образуването на нова нежелана пигментация като дермална мелазма и тежки белези от акне.

Безопасна ли е терапията с Cosmelan?

Тъй като Cosmelan е неинвазивна процедура и не се изисква анестезия, границата на безопасност на това лечение е висока. Освен това, уникалната комбинация от съставки не разчита на агенти за избелване на кожата, което прави лечението подходящо за почти всички типове кожа.

Не се препоръчва за бременни жени, хора с активна кожна инфекция или алергия към някоя от съставките.

Въпреки че винаги има известно ниво на риск при всяка козметична процедура, страничните ефекти, свързани с Cosmelan са редки.

Какво представлява процедурата за лечение на хиперпигментация с Cosmelan?

Протоколът за лечение, който се състои от две основни стъпки: терапия в салона и режим на домашна грижа.

Терапията в салона обикновено отнема от 45 до 60 минути. Процедурата започва с почистване, последвано от нанасяне на дебел слой маска за лице Cosmelan. Маската за лице Cosmelan се нанася равномерно по цялото лице, а не само върху пигментираните участъци, и остава на лицето 8-12 часа в зависимост от типа кожа. Поради тази причина е най-добре да се прилага сутрин. Ще получите инструкции кога и как да премахнете маската у дома, както и комплект за домашна грижа за постоянни резултати от депигментацията (Cosmelan 2 крем, ME / melan recovery Успокояващ и възстановяващ крем-балсам, mesoprotech melan 130 pigment control SPF 50 Слънцезащитен крем контрол на пигментацията)

Cosmelan последваща грижа:

Веднага след като отмиете маската Cosmelan у дома, може да получите нежелани реакции като зачервяване и лющене. Гримът може да се нанася след ден на лечение, ако е необходимо, без никакви проблеми.

Ефектът от пилинг обикновено започва да се проявява след около два до три дни след процедурата и често е придружен от усещане за опъване на кожата и сърбеж. Прилагането на режима за домашна грижа ще помогне за успокояване на кожата и е строг протокол, който трябва да се спазва, за да се гарантират желаните резултати.

Кога мога да видя резултатите от лечението и колко време ще продължи?

В зависимост от първоначалното ви качество на кожата, може да видите как нежеланата ви пигментация започва да избледнява и кожата да придобива по-ярък тен веднага след една седмица след лечението. При продължителна употреба на режима за домашна грижа, пигментациите ще продължат да избледняват и ще помогнат за предотвратяване на повторната поява на нежелана пигментация, което води до поддържани резултати. Задължително е да използвате слънцезащитни продукти ежедневно дори и пред електронните устройства. Продължителността на терапията с домашна грижа продължава 3 или 4 месеца в зависимост от състоянието на кожата.

Всички процедури с Cosmelan включват:

Обширна консултация, за да се гарантира, че лечението е подходящо за вас и терапия в салона.

Специално формулиран комплект за поддръжка за домашна депигментация (1 месец)