3D лифтинг и подмладяваща терапия

3D лифтинг и подмладяваща терапия 2022-09-23T08:57:32+03:00

Действие:

 • стягане и оформяне на ясно изразен овал на лицето
 • моментален лифтинг
 • корекция на мимическите бръчки с различна дълбочина
 • интензивно овлажняване и стимулиране на регенерацията
 • профилактика на преждевременното стареене
 • може да се използва  като процедура «за моментален блясък»
 • стимулиране изработването на колаген и еластин.

Показания: кожа с белези на  гравитационна птоза; загуба на  тургор и еластичност; дехидратирана и суха кожа със загуба на еластичност; множество бръчки и фини линии. Подходяща е  за всички   типове и фототипове кожа от всяка възраст.

Противопоказания: Индивидуална  непоносимост към  компоненти  на грижата. Стандартни противопоказания за козметични процедури.

Продължителност на  процедурата: 60-70 минути

Препоръчителен курс:

За  клиенти под  35 години: еднократни процедури

За  клиенти над  35 години: курс от 8 –10 процедури, като първите  2 – 3 процедури с  честота един път на 7 дни, след това процедурите се провеждат с честота един път на 10-14 дни

Еднократна процедура  «за моментален блясък»

3D лифтинг и подмладяващата терапия е предназначена за моделиране на овала на лицето, корекция на признаците на загуба на еластичност и гравитационна птоза на кожата. Курсът на процедурите  спомага да се  получат по- ясни контури на лицето, предпазва от появата на признаци за преждевременно стареене, подобрява еластичността и тургора на кожата, овлажнява кожата, стимулира синтеза на  колаген и еластин. Моделиращият ефект на процедурата  се вижда още след първата процедура и може да бъде използвана като процедура «за моментален блясък».

С какво се различава предложената терапия от всички останали козметични услуги с лифтинг ефект?

Ефект от лифтинга в дадения случай се постига не само за сметка на повърхностното опъване, което  се оформя при използване на високомолекулните форми на Хиалуроновата киселина, влизаща в болшинството продукти на грижата, но и за сметка на другите  съставки. Към тях се отнасят  серумите от професионалната линия Forlle’d BioPure, участващи в редактирането на дефектите на ламелите на епидермиса. Тяхното действие поволява  да се оформят векторите на лифтинга  до зърнестия слой  на епидермиса.

Възстановяването на  структурата на междуклетъчния цимент прави лифтинг ефекта от терапията  дълготраен: при еднократно прилагане ефекта е до 7-10 дни, при курсово прилагане най-малко 7-8 месеца.

Процедурата е ориентирана не само към моменталния ефект, но и към стимулиране синтеза на собствен колаген, курсът на такива процедури  осигурява ефекта „стягане” на кожата  в продължение на няколко месеца. Процедурата включва уникална маска, която насищайки кожата с Хиалуронова киселина ( и ниско-, и високомолекулна), интензивно ще я овлажни. В състава на маската влизат биомиметични пептиди, които меко коригират  мимическите бръчки и стимулират изработването на колаген и еластин.

Етапи на процедурата:

 1. Ритуал за почистване и дълбоко почистване – Hyalogy Remover for Point Make-up, Hyalogy P-effect Clearance Cleansing, Hyalogy P-effect Re-purerance Wash
 2. Обновяване на клетките и стимулиране  синтеза на колаген – Hyalogy P-effect Refining lotion
 3. МасажHyalogy P-effect reliance gel
 4. Лифтинг и моделиране на контура на лицетоHyalogy Lift Mask
 5. ХидратацияHyalogy P-effect Refining lotion, Hyalogy P-effect essence
 6. Подхранване и защитаHyalogy daily and nightly cream for eyes, Hyalogy P-effect nourishing cream

Препоръчвани продукти за поддържане на ефекта в домашни условия  (по избор на козметолога в съответствие с индивидуалните нужди на кожата на клиента):